O nama

O nama

Tvrtka 79-17 d.o.o.

Samim odabirom ovog, naizgled neobičnog imena naša tvrtka jasno ukazuje što čini temelj našeg djelovanja. Bavimo se održavanjem industrijskih postrojenja, odnosno opreme, instalacija i uređaja namijenjenih radu u prostorima ugroženim eksplozivnim atmosferama. Norma koja propisuje održavanje i inspekcijske preglede Ex opreme i instalacija, ujedno norma važeća u Europi i Hrvatskoj poznatija je kao HRN EN 60079-17. 

Usluge i aktivnosti

Tvrtka 79-17 d.o.o. pri Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske od strane Sektora za eksplozivne atmosfere ima ovlaštenje za provođenje aktivnosti;

Naše usluge uspješno nudimo i izvršavamo ne samo u nego i izvan Hrvatske što dokazuje naša referentna lista projekata u naftnoj, kemijskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj, pakirnoj i mnogim drugim industrijama.

Uspješno zastupamo na domaćem tržištu nekoliko stranih tvrtki, uglavnom proizvođača razne Ex opreme.

Bonitetna ocjena dodjeljuje se na temelju izvještaja o poslovanju u brojkama. Sama po sebi je već uspjeh, a govori mnogo o čovjeku koji vodi tvrtku, kao i njegovim zaposlenicima.
Maja Kljun, direktorica
MG_9661-e1546940489300
onama-2

Što radimo drugačije?

Našim kupcima nudimo cjelokupnu uslugu dovođenja starih ili novih postrojenja sa pratećom opremom i instalacijama u tehnički ispravno, funkcionalno i sigurno stanje, sa stajališta protueksplozijske zaštite, također, provodimo nakon toga redovno i preventivno održavanje, a sve u svrhu ishođenja osnovnih ili održavanja postojećih pozitivnih nalaza o stanju protueksplozijske zaštite (tzv. Ex Dokument koji izdaje MUP) čime vlasnik ili korisnik postrojenja dobiva sigurnog i učinkovitijeg radnika u sigurnom radnom okruženju, te sigurnom imovinom.

Slobodni smo pohvaliti se činjenicom da smo uvođenjem digitalizacije u poslovanje, točnije vođenjem Ex održavanja u stvarnom vremenu putem RFID tehnologije označavanja opreme, zatim vođenjem servisnih, ispitnih i inspekcijskih aktivnosti putem software-skog sustava, uvijek u mogućnosti dokazati da je naš posao zaista izvršen. To je dovelo vlasnike postrojenja da gotovo kompletan trošak našeg rada i izvršene usluge mogu financijski vratiti smanjivanjem premije osiguranja i reosiguranja.